Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Aydın Efeler Yangın Son Dakika - Aydin Da Yangin 2 Evde Hasara Neden Oldu Son Dakika Haberleri _ Aydın büyükşehir belediyesi i̇tfaiyesi, efeler ilçesinde çıkan samanlık yangınına anında müdahale ederek söndürdü.

Aydın Efeler Yangın Son Dakika - Aydin Da Yangin 2 Evde Hasara Neden Oldu Son Dakika Haberleri _ Aydın büyükşehir belediyesi i̇tfaiyesi, efeler ilçesinde çıkan samanlık yangınına anında müdahale ederek söndürdü.. Aydın'ın efeler ilçesine bağlı i̇mamköy mahallesi'nde ormanlık alanda yangın çıktı. 8 mart koronavirüs tablosu açıklandı! Aydın büyükşehir belediyesi i̇tfaiyesi, efeler ilçesinde çıkan samanlık yangınına anında müdahale ederek söndürdü. Aydın son dakika haberleri : Aydın'ın efeler ilçesinde bir ecza deposunda çıkan yangında, 8 kişi dumandan etkilendi.

Olay, saat 21.30 sıralarında efeler ilçesi orta mahalle 209 sokak'ta meydana geldi. Mehmetçik'ten barış pınarı bölgesinde gıda yardımı. Aydın'ın efeler ilçesinde bir inşaatın malzeme deposunda çıkan yangında 3 kişi dumandan etkilendi. Aydın'da yangın ile ilgili haberler, son dakika aydın'da yangın haber ve gelişmeleri. Efeler'de bir tır, şarampole yuvarlandı.

Efeler De Yangin Giderek Buyuyor
Efeler De Yangin Giderek Buyuyor from www.aydinkulis.com
Aydın'ın efeler ilçesinde böcek mevkisindeki yangına, orman i̇şletme müdürlüğüne bağlı ekipler 4 arazözle karadan, 4 helikopterle de havadan müdahale etti. Gazete aydın son dakika haberler. Aydın'ın didim ilçesinde efeler mahallesi tekağaç mevkisinde 29 temmuz'da makilik alanda yangın çıkmıştı. Alınan bilgiye göre, girne mahallesi'ndeki selçuk ecza deposu'nda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Aydın'da yangın ile ilgili haberler, son dakika aydın'da yangın haber ve gelişmeleri. Su içmeye kalkan bir öğrencinin fark ettiği kişi, yangın merdivenini kullanarak binadan kaçarken olay yerine çağrılan polis ekipleri güvenlik. Efeler'de ziraat ve makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. Efeler'de yangınefeler i̇stiklal mahallesi 1063 sokak'ta gece saatlerinde yangın çıktı.

Son dakika efeler yangın haberleri ve efeler yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Efeler belediyesi, efeler kent konseyi ve yeni i̇z derneği iş birliği ile 21 şehirde onlarca farklı noktada çıkan ve şu ana kadar 3 kişinin yaşamını yitirdiği. Aydın'ın efeler ilçesinde zirai ve makilik alanda henüz nedeni bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Aydın'ın efeler ilçesinde meydana gelen yangında bir iş yeri kullanılamaz hale edinilen bilgiye göre, mutfak tüpündeki gaz kaçağından çıkan yangın duvar kağıtlarını tutuşturdu. Efeler yangın ile ilgili 9 haber listeleniyor. Aydın büyükşehir belediyesi i̇tfaiyesi, efeler ilçesinde çıkan samanlık yangınına anında müdahale ederek söndürdü. Yemek yaparken yangın çıktı, 1 kişi dumandan etkilendi. Efeler'de ziraat ve makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. Son dakika efeler haberlerini buradan takip edebilirsiniz. 29 mayıs 2018 salı 06:52son güncelleme: Aydın'ın efeler ilçesine bağlı i̇mamköy mahallesi'nde ormanlık alanda yangın çıktı. Aydın ve ilçelerindeki güncel gelişmeler aydın post'ta. En son efeler haberleri anında burada. Aydın'ın efeler ilçesinde bir ecza deposunda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Aydın'ın efeler ilçesi i̇mamköy mevkisinin üst kesimlerinde zeytin ve incir ağaçlarının bulunduğu arazide henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alınan bilgiye göre, girne mahallesi'ndeki selçuk ecza deposu'nda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Aydın'ın didim ilçesinde efeler mahallesi tekağaç mevkisinde 29 temmuz'da makilik alanda yangın çıkmıştı. Efeler'de yangınefeler i̇stiklal mahallesi 1063 sokak'ta gece saatlerinde yangın çıktı. Aydın'ın efeler ilçesinde çıkan ikamet yangınında, ev kullanılamaz hale geldi.efeler girne mahallesi 2199 sokakta i̇brahim cengiz'e ait evde yangın çıktı.

Son Dakika Dun Baslayan Orman Yangini Kontrol Altina Alindi Gunun Haberleri
Son Dakika Dun Baslayan Orman Yangini Kontrol Altina Alindi Gunun Haberleri from i2.cnnturk.com
Aydın ve ilçelerindeki güncel gelişmeler aydın post'ta. Aydın'ın efeler ilçesinde öğleden sonra başlayan ve rüzgarın etkisiyle hızla büyüen yangına çok sayıda ekiple müdahale ediliyor. Gazete aydın son dakika haberler. Efeler'de yangınefeler i̇stiklal mahallesi 1063 sokak'ta gece saatlerinde yangın çıktı. Aydın'ın efeler ilçesi i̇mamköy mevkisinin üst kesimlerinde zeytin ve incir ağaçlarının bulunduğu arazide henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Aydın'ın efeler ilçesinde meydana gelen yangında bir iş yeri kullanılamaz hale edinilen bilgiye göre, mutfak tüpündeki gaz kaçağından çıkan yangın duvar kağıtlarını tutuşturdu. Aydın son dakika haberleri : Aydın haberleri ve son dakika haber için tıklayın!

Aydın'ın didim ilçesinde efeler mahallesi tekağaç mevkisinde 29 temmuz'da makilik alanda yangın çıkmıştı.

Son dakika efeler haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Aydın'ın efeler ilçesinde zirai ve makilik alanda henüz nedeni bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. 29 mayıs 2018 salı 06:54. Son aydın efeler gelişmeleri ve aydın efeler haberleri burada. Aydın haberleri · aydın son dakika · güncel ve tarafsız haberler. Aydın'ın efeler ilçesinde bir apartmanın terasında bulunan mutfakta çıkan yangında. Efeler belediyesi, efeler kent konseyi ve yeni i̇z derneği iş birliği ile 21 şehirde onlarca farklı noktada çıkan ve şu ana kadar 3 kişinin yaşamını yitirdiği. Aydın'ın efeler ilçesine bağlı i̇mamköy mahallesi'nde ormanlık alanda yangın çıktı. Aydın'ın efeler ilçesinde meydana gelen yangında bir iş yeri kullanılamaz hale edinilen bilgiye göre, mutfak tüpündeki gaz kaçağından çıkan yangın duvar kağıtlarını tutuşturdu. Aydın haberleri ve son dakika haber için tıklayın! Yemek yaparken yangın çıktı, 1 kişi dumandan etkilendi. Efeler yangın ile ilgili 9 haber listeleniyor. Su içmeye kalkan bir öğrencinin fark ettiği kişi, yangın merdivenini kullanarak binadan kaçarken olay yerine çağrılan polis ekipleri güvenlik.

Efeler'de yangınefeler i̇stiklal mahallesi 1063 sokak'ta gece saatlerinde yangın çıktı. Olay, saat 21.30 sıralarında efeler ilçesi orta mahalle 209 sokak'ta meydana geldi. Mehmetçik'ten barış pınarı bölgesinde gıda yardımı. Son dakika efeler yangın haberleri ve efeler yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Aydın'da yangın ile ilgili haberler, son dakika aydın'da yangın haber ve gelişmeleri.

Efeler De Yangin Yuksek Kesimlere Ulasti Manset Aydin
Efeler De Yangin Yuksek Kesimlere Ulasti Manset Aydin from static.daktilo.com
Aydın'ın efeler ilçesi i̇mamköy mevkisinin üst kesimlerinde zeytin ve incir ağaçlarının bulunduğu arazide henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Aydın'ın efeler ilçesinde öğleden sonra başlayan ve rüzgarın etkisiyle hızla büyüen yangına çok sayıda ekiple müdahale ediliyor. Aydın'ın efeler ilçesinde meydana gelen yangında bir iş yeri kullanılamaz hale edinilen bilgiye göre, mutfak tüpündeki gaz kaçağından çıkan yangın duvar kağıtlarını tutuşturdu. Son dakika efeler yangın haberleri ve efeler yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Aydın'ın efeler ilçesine bağlı i̇mamköy ile pınardere mahalleleri arasındaki bölgesindeki alanda tekrar başlayan yangının yerleşim yerlerini tehdit etmediği belirtildi. Aydın'ın efeler ilçesinde bir inşaatın malzeme deposunda çıkan yangında 3 kişi dumandan etkilendi. Aydın'ın efeler ilçesinde bir iş yerinde çıkan yangın itfaiyecilere zor anlar yaşattı. Aydın haberleri ve son dakika haber için tıklayın!

En son efeler haberleri anında burada.

Edinilen bilgiye göre, aydın'ın efeler ilçesi i̇mamköy mahallesi'ndeki mesire alanı yakınlarında saat 16.00 sıralarında nedeni henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Efeler'de yangınefeler i̇stiklal mahallesi 1063 sokak'ta gece saatlerinde yangın çıktı. Yemek yaparken yangın çıktı, 1 kişi dumandan etkilendi. Mehmetçik'ten barış pınarı bölgesinde gıda yardımı. Olay, saat 21.30 sıralarında efeler ilçesi orta mahalle 209 sokak'ta meydana geldi. Efeler'de bir tır, şarampole yuvarlandı. Aydın'ın efeler ilçesinde zirai ve makilik alanda henüz nedeni bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Aydın'ın efeler ilçesinde bir ecza deposunda çıkan yangında, 8 kişi dumandan etkilendi. Aydın'ın efeler ilçesinde bir inşaatın malzeme deposunda çıkan yangında 3 kişi dumandan etkilendi. Aydın'ın efeler ilçesi i̇mamköy mevkisinin üst kesimlerinde zeytin ve incir ağaçlarının bulunduğu arazide henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Aydın'ın efeler ilçesinde çıkan ikamet yangınında, ev kullanılamaz hale geldi.efeler girne mahallesi 2199 sokakta i̇brahim cengiz'e ait evde yangın çıktı. Efeler yangın ile ilgili 9 haber listeleniyor. Aydın haberleri ve son dakika haber için tıklayın!

Aydın'ın efeler ilçesi i̇mamköy mevkisinin üst kesimlerinde zeytin ve incir ağaçlarının bulunduğu arazide henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı aydın yangın. Efeler yangın ile ilgili 9 haber listeleniyor.